A 2024-es budapesti olimpia legfrissebb látványtervei

Related Posts

 • vica

  A látványtervek szépek, gyönyörűek, személy szerint azonban ellenzem az olimpiát.
  Ma­­gyarország számára nem előnyt, hanem hátrányt jelentene. A gazdaságot aránytalan mértékben terhelné ez a kötelezettségvállalás, a rövid távú növekedési előnyök nem állnának arányban azokkal a hátrányokkal, amelyeket viselnie kell a jövő nemzedéknek az eladósodás, a többletköltségek miatt. Tudomásom szerint az ország minden lakosára kb.1 millió forintos terhet róna ez a nagyszabású, ugyanakkor irreális terv.
  Lényegében felszámolták a szociális rendszert, kb. 4 millió szegény ember él hazánkban, százezrek pedig elképesztő, dickensi nyomorban vegetálnak.
  Majd akkor rendezzünk olimpiát, ha Magyarország gazdasága megerősödött, ha a társadalmi perifériára szorult milliókat felemelték, ha az életszínvonal elérte a nyugati országok színvonalát, és ha már nem tudja a kormányzat hova tenni a pénzét.
  Nem félek attól, hogy ez az én életemben bekövetkezik…

 • Esztéta Aszkéta

  Egy nemzet életének alapja nem a stadionok és lőterek garmadája, hanem a fejlett-maga szintű egészségügyi ellátás és oktatás. Ami meg a látványterveket illeti, azok egy arányt tévesztett zavaros elme hóbortos produktumai.