Fradi-szurkolókra támadtak Montenegróban, hárman kórházba kerültek

shadow

Huligánok támadtak a Ferencváros női kézilabdacsapatának szurkolóira a szombat esti, Buducnost Podgorica elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt. Hárman kerültek kórházba orr- és koponyatöréssel.

Amint a klub honlapja erről beszámolt: százötven-százhatvan fradista utazott Montenegróba, de nem mindenki ért el a csarnokig, ugyanis montenegrói huligánok Podgorica több pontján is megtámadták a magyarokat.

“Jellemzően óriási túlerővel, késekkel, viperákkal. Hárman kerültek kórházba szurkolóink közül orr és koponyatöréssel a támadások következményeképp” – írta a fradi.hu.

A mérkőzést 24-23-ra, hatalmas csatában az FTC-Rail Cargo Hungaria nyerte.

MTI

Related Posts

 • LeRudi Lurio

  jaj szegény ártatlan fradisták de sajnálom őket …

  • Xilophon

   Nem ismerjük a körülményeket. Nem feltétlenül a fradisták voltak a balhé kezdeményezői (de persze ez is lehet), és nem feltétlenül azok sérültek meg, akik agresszívak voltak közülük (és persze amúgy ez is lehet).

   Én amúgy nem tudtam, hogy nem csak a focihoz kötődik ez a huligánkodás. Mi jön legközelebb, a golfcsapatok meg a darts-szurkolók ölik meg egymást? :)

 • Lacibácsi

  Szép fogadtatás,Montenegróban!!!Meg akarták félelmiteni a szurkolókat?Micsoda aljas és sanda szándék,az ellenféllel szemben???

  • Buttercake – Elephant House™

   Micsoda skandallum, ilyet a fradi ultrák a büdös életben nem tennének még a hazai ellenlábasaikkal szemben sem.

 • Xilophon

  “montenegrói huligánok Podgorica több pontján is megtámadták a magyarokat”

  Lehet, hogy nem “a magyarokat” támadták meg, hanem akiket megtámadtak, azok amúgy magyarok voltak, nem?

 • fokusz trade

  Várnak nyaralásra is minket!

 • f.fredericks

  Amikor a fagyi visszanyal. 😛 😀

 • Rizitelli

  NEM KEVESET szégyenkeztünk már a “zöld horda” műsorai miatt itthon és külföldön,de ha őket éri bármi sírnak…gondolom nem a 83 éves Bözsi nénit vágták fejbe hanem aki ott van a kemény magba,de láttuk,h a zöldek még egymás között sem tűrik azokat akik nem balhésak…