Elhunyt Lázár Bence, az Újpest korábbi labdarúgója

shadow

Súlyos betegség következtében csütörtökön hajnalban, 26 éves korában elhunyt Lázár Bence, az Újpest FC korábbi labdarúgója. 

A lila-fehér klub, amely honlapján tette közzé a gyászhírt, felidézte, hogy Lázár Bence 2006-ban került be a másodszámú utánpótlás csapatukba, s két év elteltével már az NB I-ben szerepelt. 2014-ig 52 mérkőzésen lépett pályára, 13 gólt szerzett, 2014-ben tagja volt a Magyar Kupa-győztes csapatnak, az utánpótlás válogatottban is szerepelt.

A játékos régóta óta leukémiával küzdött.

Csütörtökön (ma) 19.30 órától, a Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.

MTI

A Lázár család sorai:

“Mélyen megrendülve tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lázár Bence 2018. február 22-én hajnalban az angyalokhoz költözött és mától egy csillaggal több ragyog az égen. Bence is úgy akarná, hogy a neki szánt véradások más betegtársain segítsenek, ezért kérjük akik tervezték, holnap menjenek el vért adni. Hisszük és tudjuk, hogy Bence már az égi csapatban focizik, hiszen ez volt az élete.”

 

Related Posts

 • csakafoci

  Nyugodjék békében.

 • Manócska

  Mindig elszomorít ha egy ilyen fiatal ember halálhírével kell szembesülnöm. :( Nyugodjék békében.

 • Csilla Vidáné Szili

  Ismeretlenül is fogadja a család őszinte részvétemet! Nagyon megrendítő ilyen fiatal ember elvesztése.

 • András Kovács

  Nyugodj bèkèben ès az angyalok vigyàzzanak reàd!!!Õszinte rèszvètem a csalàdtagjainak!Az èlet kegyetlen ès igazsàgtalan….😣😣😣

 • nyuszika

  Tudom, hogy közhely és nincs is ilyenkor jó szó. Azt szokták mondani, hogy az élet értékét nem az életkor adja. Neki ennyi adatott, és nem szenved már többé. Nyugodjék békében.