A Sky a szezon végéig levette a képernyőről a köpködős liverpooli szakértőt

shadow

Ahogy arról hétfőn mi is beszámoltunk, a Liverpool korábbi legendás védője, a klubnál töltött 17 éve alatt Bajnokok Ligáját és UEFA-kupát is nyerő Jamie Carraghert úgy felidegesítette egy mellette autózó, aki a Pool Manchester Unitedtől elszenvedett vereségével fricskázta, hogy átköpött a kocsiba. “Hé, Jamie, 2-1, 2-1, jó eredmény” – mondta a férfi, mire Carragher közelebb ment hozzájuk, és köpött. Egy 14 éves MU-drukker lány kapta meg tőle a csomagot. Az eset nem sokkal a szombati derbi után történt, a 40 éves Carragher a SkySports tévécsatorna szakértőjeként dolgozott a mérkőzésen.

A Liverpool legendája leköpte az őt cukkoló MU-drukkereket – videó | Hosszabbítás

A Manchester United szombaton lefocizta a pályáról a Liverpoolt a Premier League 30. fordulójának rangadóján. A két legsikeresebb szigetországi klub 200. tétmérkőzését játszotta egymással, az 1894 áprilisa óta íródó közös történelem során ez volt a 80. MU-győzelem, a Liverpool 65-ször ünnepelhetett, 55 találkozó pedig döntetlennel ért véget.

A Sky azóta felfüggesztette stúdiós szakértője szereplését, és szerdán hivatalosan is bejelentette, hogy a Premier League jelenleg futó idényének végéig nem szerepelteti őt. A PL utolsó, 38. fordulóját május 13-án rendezik, addig biztosan nem láthatjuk a csatornán Carraghert.

Andy Hughes, a sértett édesapja, aki a videóban átkiabált Carragher kocsijába azt mondta, nem szeretné, ha Carra elveszítené emiatt a munkáját. “Mindenki követ el hibákat. Nem akarom, hogy emiatt elveszítse az állását. Élvezem hallgatni őt annak ellenére, hogy egy ex-liverpooli játékos.” – nyilatkozta Hughes.

via

Related Posts

  • Bundes99

    Nem volt túl szimpatikus carra tette ,de nem értem a családot ,ha nem akarták bajba sodorni akkor miért nem tartották meg maguknak a felvételt. Gondolhatták volna egy ebből botrány lesz.