Megéri-e Neymar a pénzét?

shadow

A címben szereplő álnaiv kérdésemet az e heti beszélgetésünkben nekiszegeztem nem csak Németh Daninak, hanem Mártha Bencének is, aki ismét vendégeskedett a rólam elnevezett podcastben. Ha a fiúk válaszára is kíváncsiak vagytok, kénytelenek lesztek meghallgatni a teljes beszélgetést, amiről elöljáróban azért még írok ezt-azt.

Mert, hogy van mit.

Történt ugyanis, hogy ezen a héten nem egy, de majdnem kettő teljes BL-találkozót néztem meg. Méghozzá nem muszájból. A második meccs elé – becsszó – önszántamból ültem le. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy ebben azért Bence keze is benne volt. Őt eredetileg azért hívtuk meg, hogy azt a dokumentumfilm-sorozatot elemezzük ki, amit a Juventusról készített a Netflix. De ha már benézett hozzánk, nyilván beszéltünk a Bajnokok Ligájáról is, és ő előzetesen a PSG-Real Madrid visszavágót adta fel házinak.

Csakhogy, bár Bence szerint a PSG-Real találkozónak egy nagyon jó meccsnek kellett volna lennie, ehelyett azt láthattuk, hogy – és itt már a vendégünk szavait idézem – “egy teljesen erőtlenül próbálkozó, béna PSG csipkedte a teljesen nyugodtan ücsörgő Real Madrid fenekét.”

Nos, ez a fenékcsipkedést annyira borzalmas volt nézi, hogy kénytelen voltam önszorgalomból nekiülni a múlthét másik BL-visszavágójának is, ahol a Juventus a Tottenham vendégeként harcolta ki a továbbjutást. Ráadásul ez utóbbi meccset még élveztem is. Úgy néz ki, valahol mégis csak beérik az én áldozatos munkám, meg Dani végtelen türelme.

Elkiabálni persze nem akarom, úgyhogy a felvezetést itt abba is hagyom, hallgassátok meg inkább az egészet!

Az adást itt hallgathatjátok meg, ha viszont most épp nem értek rá meghallgatni, a Soundcloudról le is lehet tölteni a podcastet! Jól jöhet, ha van mit hallgatni utazás és vezetés közben, vagy a dugóban ülve, mi több, ajánljuk magunkat főzéshez és nagytakarításhoz, sőt akár a munkátok mellé is, ha a főnökötök nem bánja. (Az összes eddigi podcastet és a hozzájuk tartozó beharangozó cikkeket amúgy ezen a linken éritek el.) Mi több, elindult a Facebook-oldalunk is, ott is követhettek minket!

Jó szórakozást!

U.i. Mivel legutóbb senki nem ellenkezett, ismét vágatlanul tesszük ki az adást. És nyugalom, ahogy beígértük, érkezik most már az az extra adás is lassan.

Related Posts