II. Magyar Snooker Gála – hatalmas sztárokkal

shadow

Október 23-án rendezzük a II. Magyar Snooker Gálát, nem akármilyen sztárok részvételével. A hatszoros világbajnok Steve Davis és a kétszeres világbajnok Mark Williams látogat el Budapestre. A játékvezető ezúttal is Michaela Tabb lesz.

Minden részlet, minden információ megtalálható a gála honlapján:

https://www.snookergala.hu/

Íme a gála előzetese, érdemes megnézni ezt is:

Related Posts

 • Dicsértessék_A_Roger!

  Ronnie-t nem sikerült megnyerni Ljubljanában? :)

  • Nem volt ilyen szándékunk.

   • razs

    Kedves Gábor!

    Én azt szeretném megkérdezni, hogy mi kell ahhoz, hogy ekkora sztárokat el lehessen csábítani egy ilyen snooker térképen elenyésző közép-európai országba?

    Nyilván sok $$$ és az sem árt, ha ezen felül van még $$$, de kérdésem arra vonatkozik, hogy Mark J. és Neil egyértelműek a sportág jelenlegi és közelmúltbeli krémje, aki font-milliomos. Én abszolút laikusként azt gondolom, hogy olajos országokban vagy Kelet-Ázsiában az itteni összeg sokszorosát is megkaphatták volna egy bemutató meccsért. Ezért szerintem valami olyan szempont is szerepet játszik Náluk, hogy Nektek előre egy értelmes és jól összerakott programot kellett lerakni az asztalra. Például hogy a sportágat szerető és értő nézők vesznek részt az eseményen, akik jókor tapsolnak, zörögnek, lehalkítják a telefonjukat, … stb. azaz a valódi “szurkolóik” és a mérkőzés helyszíni is maradéktalanul alkalmas.

    De igazából fogalmam sincs, hogy egy ilyen sztárnak mi a prioritása (nyilván a tiszteletdíj mellett), örülnék ha egy-két publikus információt megosztasz. Köszi! :)

    • Kedves razs,
     Alapvetően kapcsolat kell a sztárokhoz (a fellépti díjak mellett). Robertson és Carter nem sokat tudhattak a magyar nézők “szakértéséről”, már csak azért sem, mert mi szervezők sem tudtunk róla sokat :)

     • razs

      Köszönöm a választ!

      Lenne egy konstruktív javaslatom is: Steve Davis ügyes trükklökő is. Láttam már versenyen is indulni, amikor még a bajszos lengyel úriember (Bogdan Wołkowski) volt a legjobb. Talán meg lehetne kérni, hogy ha nem is egy komplett műsort, de egy 2-3 bemutató lökést elvállaljon, biztos nagy élmény lenne az élő közönségnek (és egyben remélem, hogy ismét lesz TV-s összefoglaló is).

     • Köszi, ez bennünk is felmerült :)