Elődöntőben a Babos-Mladenovic kettős Indian Wellsben

shadow

Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal magabiztos győzelemmel bejutott a legjobb négy közé az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna női párosversenyében.

Az ausztrál nyílt bajnokságon győztes, negyedik kiemelt magyar, francia kettős az ötödikként rangsorolt Monica Niculescu, Andrea Hlavackova román, cseh pár ellen lépett pályára, ami Babosnak azért lehetett különösen pikáns, mert tavaly még Hlavackovával nyert világbajnokságot.

A meccsen ugyan először Babosék veszítették el adogatójátékukat, ám rögtön visszabrékeltek, majd a szett végjátékában ismét elnyerték riválisuk szerváját, így 6:4-re hozták az első játszmát.

A folytatásban is a magyar, francia pár volt fölényben, és végül 6:3-ra megnyerte a szettet, ami a továbbjutását jelentette.

Eredmény:
női páros, 3. forduló (negyeddöntő):
Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 4.)-Monica Niculescu, Andrea Hlavackova (román, cseh, 5.) 6:4, 6:3

MTI

Related Posts

 • SnowAngel

  Jól van, lányok, szép volt! (Mrs. Sestini arcára fagyott a győzedelmes vigyor) Most még Vesnináékat kellene valahogy lebirkózni – már ha ők jutnak tovább -, és onnan már csak egy jó “benyúlás” kell.

  • Manócska

   Ők jutottak tovább, úgyhogy nagyon nem lesz egyszerű dolguk Timiéknek, de én azért remélem hogy megoldják.

   • SnowAngel

    A pekingi tornán, még Hlavackovával nagyon nehéz meccsük volt, most se lesz könnyebb. Hlavackova hálójátéka kiváló, az hiányozni fog, viszont Mladenovic sokkal jobb játékos nála, és nagyon összhangban vannak Timivel.

 • Xilophon

  Az a dátumformátum furi: “11:51 du.”. :)

  • ZsMarci

   azaz 11:51 pm, vagyis éjfél előtt 9 perccel

   • Xilophon

    Én értem, hogy mit akar jelenteni, csak magyarban nem igazán használjuk ezt így, hogy “délután 11 óra”.

    • ZsMarci

     Persze, hiszen akkor már alszunk 😁