Nem ismerte fel Nadalt a párizsi biztonsági őr – videó

shadow

Hányszor kell megnyerni a Roland Garrost ahhoz, hogy teniszezőként felismerjenek Párizsban? A pontos választ mi sem tudjuk, mindenesetre a múlt heti, párizsi Masters alapján úgy tűnik, a 10 is kevés…

Rafa Nadal a játékosváró felé tartott a párizsi tenisztornán a mérkőzését megelőzően, amikor az egyik biztonsági őr nem ismerte fel (legalábbis azonnal), és megállította a világelső spanyol teniszezőt. A lelkiismeretes őr megállította a Nadalt, majd az alábbi beszéltetés zajlott le:

“-Jó napot, uram. Láthatnám a belépőkártyáját?
-Nincs nálam.
-Ön kicsoda?
-Rafael Nadal.
-Rendben, köszönöm.” 

A biztonsági őr ezt követően minden további fennakadás nélkül beengedte a spanyol teniszezőt. A jelenetet a francia Canal + Sport tévécsatorna rögzítette is.

Nadal így végül sokkal jobban járt, mint a Liverpool futballistája, Roberto Firmino, aki a Maribor elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen a buszon felejtette az UEFA belépőjét, így nem engedték be a stadionba, ezért vissza kellett érte rohannia.

via telegraph

Related Posts

 • Xilophon

  Szerintem emiatt a súlyos megaláztatás miatt mondta le Rafa a további szereplését. A sérülés csak médiahekk!
  Pedig nem kellett volna így megsértődnie: szerintem engem sem ismerne fel a biztonsági őr, ami teljesen rendben van, hiszen én sem nyertem még soha a párizsi Mastersen.

  • pink panther

   LOL

 • Vantara Béla

  mondjuk mert te sem ismernéd fel Krúdyt a Flórián téren

  nem mindenki a tenisszel fekszik és kel. mégis hogyan gondoltad, a top hányat kell egy szekuritisnek felismernie? vagy akkor ismerje fel Borgot is? Federer csak egyszer nyert RG-t, akkor őt nem kell?

 • embergyermek

  legközelebb én is ezt a cselt alkalmazom. szarul álló fehér mackóban teniszcsapóval bemegyek a római 1000-esre az öltözőbe, majd a bejáratban azt mondom én vagyok Rafa Nadal :) azt majd egy ferde-szemű beenged. mondjuk magasabb vagyok meg tekintélyesebb is, mindegy Nadal se egy csillagszemű juhász.

  • Örs Ganzler

   A római 1000-esre nem kell se mackó, se teniszcsapó – olyan dög meleg szokott lenni, így jobban meg kell majd izzadnod a bejutásért :).

  • Respectvv4laci

   Micsoda? Magasabb meg tekintélyesebb Főninél? Azt hittem h simán inasba tennélek de igy elgondolkodtató.Zé legalább pici?Ilyen réti pocoknak képzeltelek meglennék lepve ha egy magas jóképü inas lennél

 • Aton

  ezt az ostoba őrt dehát mindeki biztonsági őrnek születik csak van aki tovább tanul.

  • Zatopek Emil

   Atonka! Téged éppen melyik biztonsági cégtől rúgtak ki?

 • Baton

  a biztonőr is biztos fegyja mániás vot, belőlük ez kitelik, ezé tartanak ot ahol

 • Bence Kemence

  Úgy tűnt nekem hogy Nadal sem ismerte fel az őrt.