Radwanska alig várta, hogy véget érjen a 2017-es szezon

shadow

Agnieszka Radwanska egy interjúban elmondta, azért imádkozott, hogy véget érjen a 2017-es szezon. A lengyel teniszező csak a 28. helyen zárta az évet.

A 28 éves játékosnak nem volt könnyű dolga, sérülések és betegségek is nehezítették az idény során. 2010 óta először fordult elő vele, hogy egyetlen tornát sem tudott megnyerni.

Radwanska 2017-et még a világranglista 3. helyén kezdte meg, de ahogy elmaradtak az eredmények, úgy kezdett el fokozatosan visszacsúszni. Most már viszont a 2018-as évre fókuszál, és bízik abban, hogy az ideinél jobban tud majd teljesíteni.

“Nagyon nehéz éven vagyok túl” – mondta a Sport 360-nak. “Az év során különböző sérülések és vírusok hátráltattak. Többé-kevésbé minden Grand Slamre felkészülés nélkül mentem el, ami nagy nehézséget jelentett.”

“Azért imádkoztam, hogy érjen véget ez az egész, hogy a következő évet az elejéről kezdhessem meg. Meglátjuk hogyan alakulnak majd a dolgok, de nem hiszem, hogy a mostaninál is lehet rosszabb.”

Radwanska a 2018-as idényt Aucklandben kezdi, majd Sydney következik Melbourne előtt.

via wta

Related Posts

  • Manócska

    Többekkel ellentétben én szeretem Radwanskát is, és a teniszét is, úgyhogy mindenféleképpen szorítani fogok neki azért, hogy a következő szezonja jobban sikerüljön mint ahogy az idei sikerült.

  • Xilophon

    Csak azt nem tudom, hogy sérülések, vírusok, edzések miképp függnek össze az általunk használt naptárrendszerrel / a Föld mozgásával?

  • Csak izzadmányos rémálmaimban jöhet elő, hogy várom mis Radvánszorgó 2018-as szezonját.