Monteiro először mutatkozott a balesete óta

shadow

Tiago Monteiro az elmúlt néhány hetet leginkább szűk családi körben és az edzőteremben töltötte, ahol igyekezett lelkileg és fizikailag is felkészülni a visszatérésre. A portugál pilóta egy interjút leszámítva nem nagyon szerepelt a nyilvánosság előtt.

Ennek prózai okai vannak, és aki figyelmesen nézte a szeptember eleji balesetről készült videót (igazából nem is kellett annyira figyelmesnek lenni), annak már akkor feltűnt, hogy a korábbi F1-es versenyzőn látható nyomai vannak az ütközésnek.

Akkor a vágásnál igyekeztek minél kevesebb szemből készült képet benne hagyni a felvételben, mivel a szemhez kapcsolódó idegek komoly terhelést kaptak a becsapódás pillanatában, és Monteiro szemei még nem álltak vissza a természetes pozíciójukba.

Az akkori felvételekkel összehasonlítva már sokat javult a helyzet, és az orvosok szerint végül teljesen helyreáll majd az egészséges állapot, a portugál pilóta pedig most úgy érezte, elég a visszafogottságból és a napszemüvegekből; a Honda Motor Europe legutóbbi rendezvényén már bevállalt a fotókat.

Kemény vagy, Tiago! Melletted állunk, és várunk vissza! / You are tough, Tiago! We are with you, and looking forward to your comeback!

Monteiro_arc_baleset_utan Monteiro_arc_baleset_utan_1 Monteiro_arc_baleset_utan_5 Monteiro_arc_baleset_utan_4

Vodafone Best Network

Vodafone Best Network
Fotó: Kovács Anikó/MKSZ
shadow

Az egyébként is leggyilkosabb sportsérülésből kettő már talán túl sok lesz a nyáron 31-et betöltő Tomori Zsuzsának.

Related Posts

  • Hát lehet, hogy jobban van Monteiro, de a szemei összevissza állnak Egészen riasztó a tekintete. Talán jövőre már versenyezhet.

  • buttercake

    Így kizárt, hogy engedjék vezetni. A napszemüveg csak álcázásra jó, de nem oldja meg a problémát. Ebben az állapotban még a közúti forgalomban is nehézkes a vezetés, mert a kettős látás roppantul zavaró annak, aki nem ezzel a látási hibával él, ráadásul ebből következően a portugál periférikus látása is messze van a tökéletestől.
    Jobbulást Tiago, viszlát jövőre!