Madaras két buzzer-beater lövése is beakadt a Vasas ellen - videó

shadow

Ahogy arról már beszámoltunk, a Ferencváros szebbnél szebb gólokkal verte 17-4-re a Vasast a férfi vízilabda OB I 13. fordulójában.

A pólószezon egyik legjobb meccsén ikszelt a Miskolc az Egerrel | Hosszabbítás

A címvédő Szolnok nehezen, csak egy góllal nyert a BVSC otthonában, a Ferencváros alaposan megszórta a Vasast a Komjádiban, a Miskolc nagy meccsen játszott döntetlent az Egerrel, lemondott Petik Attila, az OSC vezetőedzője. Összefoglalónk a férfi vízilabda OB I 13. fordulójáról.

Mi is ott ültünk a Komjádi lelátóján, éppen a mérkőzésről videófelvételt készítő Katona Norbert, az FTC technikai igazgatója mellett. Vele együtt néztük a meccset, és ámultunk Varga Dénesék találatain. Vagy azon, ahogy Madaras Norbert a Ferencváros kétszeres olimpiai bajnoka, kétszeres világbajnoka két egymást követő Fradi-támadást is dudaszós bombagóllal fejez be. Ahogy az elsőnél Katona Norbi megjegyezte, Jansik Szilárdot is dicsérni kell, mert két másodperccel a támadóidő lejárta előtt sem akarta veszni hagyni a lehetőséget, lepasszolta Madarasnak a labdát, mert ő még biztosan tud vele kezdeni valamit. Így lett.

Madaras Norbert első gólja:

(Forrás: vlv.hu)

Madaras Norbert második gólja:

(Forrás: vlv.hu)