Már nem kell sokat várni Lindsey Vonn visszatérésére

shadow

Az amerikai síszupersztár exkluzív bejelentést tett az Eurosportnak: régóta várt visszatérésére jövő hétvégén, Alternmarkt-Zauchensee pályáján kerül sor. Vonn a 14-én, szombat 10:45-kor kezdődő női lesiklásban indul, az Eurosport élőben közvetíti az eseményt egész Európában.

A 32 éves versenyző karrierjének folytatása novemberben vált kétségessé, amikor jobb karja eltölt edzés közben Coloradoban. Vonn, aki egy intenzív három hónapos rehabilitációs programot követően tér vissza, továbbra is arra fog törekedni, hogy övé legyen a legtöbb világkupagyőzelem (86). Vonn jelenleg 76-nál tart.

Lindsey Vonn elmondta az Eurosportnak: „Nagyon boldog vagyok, hogy Altenmarkt-Zauchensse pályáján térhetek vissza, hiszen fontos eredményeim kötődnek ehhez a helyhez, tavaly például itt sikerült megdönteni a lesikló világkupa rekordját Annemarie Moser-Pröll előtt. Már így is kihagytam néhány versenyt, de remélem túl tudok jutni ezen és harcba tudok szállni néhány világkupa-győzelemért. Remélem a rajongók az Eurosportra kapcsolnak, hogy megnézhessék. Izgalmas szezon lesz.”

A rajongók az Eurosporton élő adásban tekinthetik meg Lindsey Vonn Altenmarkt-Zauchensee-i versenyét, ami január 14-én szombaton 10:45-kor kezdődik.

A síelő ikon teljes körű betekintést nyújt a rajongók számára minden idők egyik legsikeresebb lesiklójának életébe “A történelem nyomában” c. műsorban, amely februárban kerül adásba minden Eurosport felületen.