Csavard be, mint James Rodriguez - videó

shadow

Kolumbia 4-2-re legyőzte az Amerikai Egyesült Államok válogatottját felkészülési mérkőzésen Tampában. James Rodriguez, a Bayern München középpályása szerezte meg a vezetést a dél-amerikai csapatnak a 36. percben, pazarul tekert az amerikai kapuba. James már a tizenhatoson belül állt, és onnan csavart bámulatosan. 

A házigazdák a második félidő elején három perc alatt fordítottak, de a vendégeknél sorrendben Carlos Bacca, Radamel Falcao és Miguel Borja is eredményes volt, így elmaradt a hazai siker.   

A hazaiaknál egy év után játszott újra Michael Bradley, a 31 éves középpályás legutóbb tavaly október közepén szerepelt az amerikai csapatban, amely világbajnoki selejtezőn 2-1-re kikapott Trinidad és Tobagótól, így nem jutott ki az oroszországi világbajnokságra. Az együttes azóta nyolc találkozót játszott, a korábbi és a mostani csapatkapitány nélkül. Bradley a 141. mérkőzésén lépett pályára az amerikai válogatottban, így az örökrangsorban beérte a harmadik helyen lévő Clint Dempseyt, és már csak ketten, Cobi Jones (164) és Landon Donovan (157) állnak előtte.    

Hosszabbítás + MTI