A Liverpool legendája leköpte az őt cukkoló MU-drukkereket - videó

shadow

A Manchester United szombaton lefocizta a pályáról a Liverpoolt a Premier League 30. fordulójának rangadóján. A két legsikeresebb szigetországi klub 200. tétmérkőzését játszotta egymással, az 1894 áprilisa óta íródó közös történelem során ez volt a 80. MU-győzelem, a Liverpool 65-ször ünnepelhetett, 55 találkozó pedig döntetlennel ért véget.

Rashford duplája okozta a Liverpool vesztét | Hosszabbítás

Marcus Rashford duplájával a Manchester United 2-1-re legyőzte a vendég FC Liverpoolt az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombati rangadóján.

Nem mindenki viselte jól a vereséget, a Pool korábbi legendás védője, a klubnál töltött 17 éve alatt Bajnokok Ligáját és UEFA-kupát is nyerő Jamie Carraghert ugyanis úgy felidegesítette egy mellette autózó, aki a vereséggel fricskázta, hogy átköpött a kocsiba. "Hé, Jamie, 2-1, 2-1, jó eredmény" - mondta a férfi, mire Carragher közelebb ment hozzájuk, és köpött. Egy 14 éves MU-drukker lány kapta meg tőle a csomagot. Az eset nem sokkal a szombati derbi után történt, a 40 éves Carragher a SkySports tévécsatorna szakértőjeként dolgozott a mérkőzésen.

Az eset után a Liverpool korábbi csapatkapitánya a Twitteren kért elnézést tettéért. "Teljesen elment az eszem, személyesen is elnézést kértem a családtól. Háromszor-négyszer is megkaptam a cukkolást, elszállt az agyam."

A Sky egyik szóvivője így kommentálta az esetet: "Elfogadhatatlan viselkedés, amit Jamie-nek is elmondunk majd".