15 méterről lőtt sarkazós álomgólt az olasz gólkirály-jelölt - videó

shadow

Az olasz bajnokság 28. fordulójában közel járt a Cagliari a csodához, néhány másodperccel a mérkőzés vége előtt még 2-1-re vezettek a Bajnokok Ligája-indulásért küzdő Lazio ellen. Immobile zsenialitására azonban nem volt ellenszerük...

Kevesebb mint egy perc volt hátra a mérkőzésből, amikor a Lazio már gyakorlatilag az összes mezőnyjátékosával rohamozta a szárdok kapuját. Felipe Anderson természetesen egyből Immobilét kereste beadásával középen, csakhogy a csatár nem volt kedvező helyzetben. A kapunak háttal állt, ráadásul viszonylag szoros őrizetet is kapott.

Ez is kevésnek bizonyult: Immobile ragyogó mozdulattal, sarokkal talált utat Alessio Cragno kapujába.

Az olasz válogatott támadó minden sorozatot figyelembe véve a 34. gólját szerezte a mostani szezonban, ebből 24-et a Serie A-ban lőtt, amivel toronymagasan vezeti a góllövőlistát. Immobile korábban volt már Olaszországban gólkirály, a 2013/14-es idényben 22 gólt lőtt a Torino színeiben.

A Lazio-szurkolók öröme így sem lehetett teljes, hétvégi győzelmével a Roma már három pontra növelte előnyét a tabella harmadik helyén, ráadásul az ötödik helyen álló Inter újabb döntetlenjét sem tudták kihasználni. Bár a formák alapján a bajnokság eldőlni látszik, a BL-indulást jelentő helyekért még komoly csata várható.