Az olasz kapus telibe találta az ellenfél támadóját, gól lett belőle

shadow

A Cagliari hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a Sampdoria ellen. A vendégek 2-0-ra vezettek az első félidőt követően, de az előnyüket nem tudták megőrizni. Ebben pedig Emiliano Vivianónak, a genovai csapat kapusának is van némi szerepe.

Történt ugyanis, hogy Viviano ártatatlan szituációban megpróbálta kirúgni mezőnybe a labdát. A rúgás azonban túlzottan laposra sikeredett, és a kapust csak távolról követő Diego Fariast találta el. A brazil szélsőről a labda az üres kapuba pattant, ezzel kezdte meg a felzárkózást a Cagliari.

Vivianónak valamiért nincs szerencséje a Cagliari ellen, tavaly szeptemberben szintén nagy hibát követett el, hiába rohant ki a kapujából jó ütemben, nem találta el a labdát, és összehozott egy gólt.

A kapus egyébként sincs jó formában, az utolsó 6 meccsén 2 gólt eredményező hibát is elkövetett. Sok hiba mindenesetre nem fog beleférni, mivel a tapasztalt Christian Puggioni remekül védett eddigi 9 meccsén, kétszer őt választotta a meccs emberének a statisztikák alapján osztályozó whoscored.com.

Serie A, 16. forduló:

Cagliari-Sampdoria 2-2 (0-2)