Gattuso: "Ha leszúrtak volna sem éreznék ekkora fájdalmat"

shadow

A Milan 2-2-es döntetlent játszott a szezonban nyeretlen, és még csak pontot sem szerző Benevento ellen. A találkozót követően a piros-feketék edzője, Gennaro Gattuso is nyilatkozott.

Gattuso nem titkolta csalódottságát, a Sky Sports Italia riporterének azt mondta, a mostani kudarc több fájdalmat okoz neki, mintha megszúrták volna egy késsel. "Nagyon fáj, csak ezt tudom mondani. Ha leszúrtak volna sem éreznék akkora fájdalmat, mint a mostani gól után."

Az eredmény önmagában is rettentően kínos a nyáron több mint 200 millió eurót költő klubtól, de ezt csak fokozza az a tény, hogy az egyenlítő találatot a Benevento kapusa, Alberto Brignoli szerezte a találkozó utolsó másodperceiben. Gattusót természetesen váratlanul érte, hogy így buktak el pontokat.

A Milan ellen, 95. perces kapusgóllal szerezte meg első pontját a Benevento | Hosszabbítás

Nem sikerült jól Gennaro Gattuso bemutatkozása a Milan kispadján, csapata ugyanis 2-2-es döntetlent játszott az újonc Benevento otthonában. A hazai csapat története első pontját szerezte az olasz élvonalban. A gólgyártást a Milan kezdte meg, Giacomo Bonaventura közelről fejelt Alberto Brignoli kapujába Franck Kessié beadását követően.

"Szenvedtünk az utolsó 15 percben, de a végén eléggé bizarr gólt kaptunk. Nem számítottam arra, hogy az utolsó pillanatban, az ellenfél kapusa szerez ellenünk gólt. Úgy tűnhet, hogy a játékosok csak kóboroltak a pályán, és nem zavarta őket semmi, de az öltözőben lehangolt srácokat láttam."

"Mi vagyunk a Milan, ennél többet kell nyújtanunk, mert a mostani szint nem elég jó. Ez volt az első meccsem a csapat kispadján, amit játékosként éveken át képviseltem. Azt hittem, hogy megcsináltuk, de egy könnyelmű hiba lehetővé tette a végén azt a szabadrúgást."

Gattuso azért azt is hozzátette, nem hibáztatja a csapatát, de mindenképpen javulniuk kell, mert rengeteg hibát követtek el, amit az ellenfél meg is büntetett.

via football-italia