A világelső teniszező nem csak a teniszlabdával bánik ügyesen - videó

shadow

A világelső teniszező, Simona Halep egyik edzéséről tweetelt egy videót edzője, Darren Cahill. Egy percen át nézhetjük, ahogy a román játékos nagyon ügyesen dekázik egy labdával.

Cahill a következő szöveggel tette ki a videót: "Egy Halep (apa-lánya)-csatát látok magam előtt. A papa bajban lenne."

Halep október 9-én került a WTA-rangsor élére, majd ő lett a 13. év végi világelső a lányoknál. Mindezt úgy, hogy nem pusztán a szezonban, hanem egyáltalán nem nyert még major-tornát.

Federer kiállt Halep világelsősége mellett | Hosszabbítás

Sokan tették és teszik fel a kérdést, vajon ki az a játékos, aki legjobban megérdemelné a világelsőséget a női mezőnyben. A szezon során öt lány is birtokolta ezt a pozíciót. Úgy kezdtük az évet, hogy Angelique Kerber volt a No. 1, Serena Williams azonban kétszer is átvette tőle egy rövid időre ezt a helyet.

Minden idők egyik legjobb teniszedzőjéről, Darren Cahillről októberben írtunk hosszabban. Az interjúban Cahill sokat mesélt a Haleppel való közös munkájáról, módszereiről.

Aki Hewitt és Agassi után Halepet is a világelsőségig juttatta | Hosszabbítás

Darren Cahill ma az egyik legkomolyabb elemző az ESPN- nél, mindenekelőtt azonban az egyik legeredményesebb teniszedző a világon. Édesapja, John az ausztrál foci lelkes híve volt, és edzőként dolgozott. Fia viszont, noha kipróbálta ezt a sportágat is, inkább egy másikhoz, a teniszhez vonzódott igazán. A 22.