Jó lesz Raonicnak Mark Knowles?

shadow

Ha nem is úgy váltogatja az edzőit Milos Raonic, mint más az alsóneműt, de az tény, hogy elég komoly átjáróház van mostanság a kanadainál. Reméljük, az új szerzeménnyel, a Richard Krajiceket váltó Mark Knowlesszal végre passzolnak majd egymáshoz.

"Örömmel jelentem be, hogy Mark Knowles csatlakozik a csapatomhoz, és már a füves pályás felkészülésemben is részt vesz."

A közelmúltban a kanadai dolgozott már John McEnroe-val, Carlos Moyával, Ivan Ljubiciccsel és Fredereck Niemeyerrel is - hogy csak egy néhány nevet említsünk.

A tavalyi wimbledoni döntős sajnos gyakran küzd sérülésekkel, és a játékához kellene még ezt-azt hozzátenni ahhoz, hogy megnyerhesse pályafutása első Grand Slam-trófeáját. Knowles egy korábbi páros világelső, aki három major-címet is nyert párosban, és aki korábban Mardy Fish edzője is volt.

"Knowles fantasztikus választás" - írja Fish a Twitteren. "Ő a legnagyobb teniszagy, akivel valaha is alkalmam volt együtt dolgozni."

"Gratulálok, Mark. Nagyszerű választás. Sok szerencsét" - írja James Blake, aki, mint láthatjuk, az edzőnek gratulált új tanítványához.

Ez az új együttműködés sokat segíthet a világranglista jelenlegi hatodikjának, hogy finomítson a hálójátékán, és folytassa azt a munkát, amit tavaly Moyával kezdett el.

"Nagyon izgatottan várom, hogy együtt dolgozhassak Raoniccsal és csapatával. Már az első edzés nagyon jól ment Queen's-ben" - írja Milos új mestere.

A jó egészség, egy lökés Knowles részéről, és a további fejlődés lehet a kulcsa annak, hogy Raonic az idén is messzire jusson Wimbledonban. Szüksége lenne egy nagy dobásra megint, hisz rettentő sok megvédendő pontja van a füves szezonban.

via