Kasatkina pár hete még új trükköt tanított Osakának, most egymással döntőznek

shadow

Mint arról mi is beszámoltunk, Daria Kasatkina és Osaka Naomi játsszák majd a női döntőt Indian Wells-ben. A párharc nem csak azért lesz érdekes, mert két nagyon fiatal és tehetséges játékosról van szó, de azért is, mert Kasatkina nemrég még új trükkre tanította riválisát.

Történt, hogy Osaka feltöltött egy videót Twitterére, melyben egy láb közötti ütéssel próbálkozik, látványosan rosszul. Azt írta hozzá: "Valaki tudna segíteni abban, hogyan kell ezt helyesen csinálni?" Volt vállalkozó, méghozzá épp Kasatkina. Az a Kasatkina, aki élesben is ütött már nyerőt tweener után.

Az Indian Wells-i tornát megelőzően Kasatkina adott is egy gyorstalpalót a láb közötti ütésekről, ami elnézve Osaka kezdeti próbálkozásait, valóban ráfért a japán lányra. (Az elején jól ki is röhögték szegényt.) Végül a gyakorlást siker koronázta, ha nem is klasszikus formában, de azért csak sikerült az a bizonyos ütés.

A két fiatal teniszező pályafutása eddigi legnagyobb sikerére készül, és ugyan meglehetősen kevés esély van rá, de azért pikáns lenne, ha Osakát épp egy jókor megütött tweener segítené hozzá a trófeához.