Ronaldo új szerepben, labdaszedőként tűnt fel Djokovic vb-meccsén - videó

shadow

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a világelső Novak Djokovic hétfőn kicsivel több mint egy órányi játékot követően 6:4, 6:3 arányban győzött John Isner ellen a londoni ATP-világbajnokság Guga Kuerten-csoportjában. 

A mérkőzés egyik illusztris vendége a Juventus világklasszis labdarúgója, Cristiano Ronaldo volt, aki családi körben tekintette meg a szerb és az amerikai partiját. Az angol fővárosban vele volt barátnője és legidősebb fia, Cristiano Jr. a Juve-Milan rangadó után egy nappal. Az ötszörös aranylabdás itt sem hazudtolta meg önmagát, miszerint a labda a főszereplő az életében. A lelátón ülve megpróbált elkapni egy arra szálló sirály tarkóján megpattanó teniszlabdát.

"A klubja színeibe öltöztem, biztos vagyok benne, hogy boldog volt, amikor ezt látta" - reagált Ronaldo feltűnésére viccesen a tényleg fekete-fehérbe öltöző Novak Djokovic

Nem ez az első alkalom, hogy Ronaldo ellátogat Djokovic vagy egy másik klasszis teniszmeccsére. Tavaly  ott volt Rafael Nadal és Djoko madridi elődöntőjén is. 

"Nagyszerű, hogy ilyen futballsztárok is személyesen teszik tiszteletüket a meccseinken. Cristiano már korábban is látta Rafát, Roger Federert vagy engem játszani. Rajong a teniszért és ennek nagyon örülünk. Ő a sport elmúlt évtizedének egyik legnagyobb alakja. A mi sportágunknak nagyon jót tesz, hogy mos is itt volt. Láttam őt és a családját is a lelátón. A mérkőzés után sajnos nem volt rá esély, hogy találkozhassunk, remélem, a héten még lesz rá lehetőségem." - zárta nyilatkozatát Djokovic.

via