Thompson: imádok Magyarországra jönni

shadow

Egy év kihagyás után ismét a Hungaroringen versenyez az elmúlt évtizedek egyik legszimpatikusabb túraautós klasszisa, a hazai közönség által is nagyon kedvelt James Thompson az All-Inkl.com Münnich Motorsport Hondájával tér vissza Magyarországra.

A kétszeres brit bajnok esetében a szeretet kölcsönös, ő legalább akkora örömmel jön hozzánk, mint amennyire a magyar rajongótábor várja.

"Mindig is imádtam, amikor Magyarországra jöhettem versenyezni, mert Budapest egy igazi top-város, másrészt ez egy olyan pálya, ahol rendkívül jó érzés, amikor gyors vagy" - fogalmazott Thommo.

A pont ma 44 éves (Isten éltessen JT!!!) egykori Lada-pilóta számára kalandosan, de pontszerzéssel indult az évad. A marrakeshi második futamon a harmadik helyről indulhatott, ám Pepe Oriola kis híján betolta a boxutca kijáratába, így kénytelen volt elvenni a gázt, és visszacsúszott. Ennek ellenére két pontszerzéssel nyitotta a számlát.

"Egy év kihagyás után sosem könnyű visszatérni, úgyhogy Marokkó számomra pozitív hétvége volt. Biztos vagyok benne, hogy Magyarországon még előrébb török majd. 2008 óta - amikor az első WTCC-s győzelmet szereztem a Hondának - nem teszteltem ennyit a szezon előtt, és ez szerintem megmutatkozott Marrakesben."

A hungaroringi hétvége részletes programját ITT találjátok.